ontdekhoreca.nl
Restaurants, Hotels, Scholing, Recepten, Groothandelaren. Dit is een kleine greep uit wat deze site u te bieden heeft. Nederlands  Engels 
Home
 Agenda   Sint de film   Forum   Partners   Nieuwsbrief   Nieuws   Winkel 
Vak literatuur en boeken


«Vorige  -1 -2 -3 -4

bill granger man in de keuken  (8K) Met eenvoudige maar verrukkelijke en bijzondere recepten van de Australische topkok Bill Granger Eigentijds vormgegeven en prachtige fotografie
Het perfecte vaderdagcadeau
Druk leven en weinig tijd om te koken? Chef-kok Bill Granger kent het probleem en biedt in 'man in de keuken' eigentijdse no-nonsense recepten voor allerlei gelegenheden. Van eenvoudig en casual tot verrassend en classy, en allemaal gemakkelijk en vooral snel te maken.

Edwin kats het groot culinair croquetten kookboek (7K) De croquet is niet weg te denken uit de Nederlandse keuken. Hij verschijnt ook steeds vaker op de menukaarten van de betere restaurants. Maar hij lijkt te zijn verdwenen uit de keuken van de Nederlanders zelf. Terwijl een kroket helemaal niet moeilijk is, om zelf te maken. Sterrenchef Edwin Kats hoopt dat mensen dat weer ontdekken. En dat een zelfgemaakt croquetje of bitterballetje een aardige manier is om je gasten te verrassen. Het groot culinair croquetten boek bevat zo'n 80 recepten, van klassiekers tot hoogstandjes uit het sterrenrepertoire van Edwin Kats. Prachtig gefotografeerd door Chris van Koeverden, en zo beschreven dat iedereen ze thuis kan maken, in verschillende vormen en met diverse paneerlagen.

de_echte_beuk (7K) Ja, hij is van Surinaamse komaf (en nog steeds dol op Pom en kousenband), maar net zo goed Nederlander en misschien culinair gezien wel wereldburger. Ramon Beuk kookt graag de hele wereld rond. Los uit de heupen, breed begrijnsd en met vaart. In De Echte Beuk vind je dat terug: het lekkerste sateetje pinda, fantastische tiramisu en sjalottencompote die je nooit meer vergeet. De Echte Beuk biedt 107 recepten (allemaal goed te doen) van Maghreb keuken, via Mokum naar de mediterranée. Voor vanavond én voor aanstaande zaterdag als er vijftien mensen komen eten. Plus beste borrelhappen, inside tips & trics en behoorlijk leuke verhaaltjes van Beuk himself.

Bill granger enjoy (8K) Zijn stijl: snel, bijzonder en verrukkelijk
Zijn benadering: no-nonsense
Zijn succes: wereldwijd
Een eigentijds kookboek met heerlijke recepten en prachtige foto's voor een aantrekkelijke prijs Als vervolg op het succes van Man in de keuken nu nog meer eigentijdse no-nonsense recepten voor iedere gelegenheid. Van eenvoudig en casual tot verrassend en classy; de recepten zijn stuk voor stuk gemakkelijk en vooral snel te maken.


Librije, puur eten en drinken (7K) In dit boek staat het leven in en om Restaurant De Librije en de filosofie van Jonnie en Thérèse Boer centraal. Het begint met een vliegende start in 1993 en eindigt met het ontvouwen van hun grote droom, het in 2006 te openen culinaire centrum in de eeuwenoude voormalige Zwolse gevangenis. Met een restaurant, een kook- en wijnschool en 22 eigentijdse hotelkamers. Het boek is gelardeerd met een vijftigtal recepten, geïllustreerd met....

cees helder parkheuvel(6K) Heel Europa telt slechts 49 restaurants met 3 Michelin-sterren. Daaronder bevinden zich veel illustere namen die in de culinaire wereld met respect worden uitgesproken: Bocuse, Blanc, Guérard, Senderens, Bas, Ducasse, Passard, Roux, Müller, Arzak, Adria, Wynants. En, sinds 2002, Helder. Cees Helder. Het is niet meer dan vanzelfsprekend dat dit jaar een nieuw Parkheuvelboek zijn entree maakt. Een omvangrijk en inspirerend boek zoals u dat van....

Jonnie Boer, puurder + wijnspijsbijbeltje (9K) Jonnie Boer, de inmiddels zeer bekende kok en eigenaar van het met drie Michelin-sterren gewaardeerde restaurant De Librije in de Zwolse historische binnenstad, komt na het succes van zijn eerste boek Puur, nu met nog meer verhalen en recepten in: Puurder. De hedendaagse, regionale kooktrant van Boer vindt zijn oorsprong in de jeugdjaren van de meesterkok, toen hij in de omgeving van Giethoorn van het buitenleven genoot - vissen, jagen,

«Vorige  -1 -2 -3 -4
 :