ontdekhoreca.nl
Restaurants, Hotels, Scholing, Recepten, Groothandelaren. Dit is een kleine greep uit wat deze site u te bieden heeft. Nederlands  Engels 
Home
 Agenda   Sint de film   Forum   Partners   Nieuwsbrief   Nieuws   Winkel 
Horeca vakbladen


1 -2 -3 -4 -Volgende» 

de smaak van itali (10K) Hét magazine over reizen, lifestyle en gastronomie.

De Smaak van Italië is hét magazine over lifestyle, reizen en gastronomie. Met in ieder nummer gedetailleerde reisverslagen en handige routekaarten. Daarnaast brengt De Smaak van Italië regelmatig specials over authentieke Italiaanse producten, overheerlijke recepten, de beste wijnen, culturele wetenswaardigheden én alles over wonen in Italië. Met de Smaak van Italië ervaart en proeft u op authentieke wijze ‘la dolce vita’.Delicious (11K) Delicious. te lekker om te laten liggen.

Het tijdschrift over eten en koken en alles wat het leven lekker maakt. Met maakbare recepten van vermaarde koks én interviews met spraakmakende foodies. Met verhalen over mensen met een passie voor eten, met dat ene speciale adres en fotografie om bij te watertanden. Met restaurants waar je geweest moet zijn, de mooiste keukenspullen, de leukste keukens en de nieuwste producten. Verrassend, maar niet vergezocht. Proef de kwaliteit. Proef de naamBakkers wereld (12K) Bakkerswereld voor en door de bakker.

Bakkerswereld is het onafhankelijk vakblad voor de brood- en banketbakkerij. Het vakblad is afgestemd op de informatiebehoefte van de (banket)bakker/ondernemer.elsevier voedingsmiddelen industrie (10K) Elsevier Voedingmiddelen Industrie uw kritische voedingsbodem!

Elsevier Voedingsmiddelen Industrie (EVMI) is het vakblad voor managers in de voedingsmiddelenindustrie en biedt wetenschappelijke informatie van toonaangevende bronnen, productinformatie, bedrijfs-profielen en geeft een overzicht van innovatieve producten. Naast het vakblad verschijnt twee keer per week de EVMI nieuwsbrief met actuele informatie.meat en meal (10K) Meat & Meal is hét vakblad met diepgaane informatie op (vlees)technologisch gebied

Meat & Meal is het maandelijkse vakmagazine voor de vlees- en gemaksindustrie. Meat & Meal biedt biedt ‘need-to-know’, praktijkgerichte vakinformatie op (vlees)technologisch gebied. Daarnaast geeft het vakmagazine inzicht in beleidsissues die van invloed zijn op de huidige en toekomstige productie. Dit alles in samenhang met de invloeden vanuit de afzetkanalen en de consument. Twee keer per week verschijnt de GRATIS e-mail nieuwsbrief Meat & Meal Nieuws. Daarin leest u het laatste nationale en internationale nieuws uit de slachterijen en vleesverwerkende bedrijvenmisset catering (9K) Voor de gepassioneerde cateraar.

Misset Catering is de nieuwe naam voor Catering Magazine. Misset Catering richt zich op de brede beroepsgroep professionele cateraars (contract-, zorg- en partycatering). Op groter formaat met een heldere uitstraling. Met vernieuwde rubrieken. Met meer aandacht voor management en marktontwikkelingen. Met onmisbare vakinformatie. Geschreven door vakmensen met een groot cateringhart en oog voor de mens achter de cateraar.misset horeca (11K) Het no.1 horeca vakblad.

Misset Horeca is hét wekelijks verschijnend vakblad voor hoteliers, restaurateurs, café-eigenaren en chef-koks. In iedere uitgave nieuws, marktontwikkelingen, bedrijfseconomische onderwerpen, productnieuws en nieuws over eten en drinken.1 -2 -3 -4 -Volgende» 
 :