ontdekhoreca.nl
Restaurants, Hotels, Scholing, Recepten, Groothandelaren. Dit is een kleine greep uit wat deze site u te bieden heeft. Nederlands  Engels 
Home
 Agenda   Sint de film   Forum   Partners   Nieuwsbrief   Nieuws   Winkel 
Keuken gereedschappen, materialen en het onderhoud ervan



Keuken gereedschappen, materialen en het onderhoud ervan

Gereedschap/Materiaal Gebruik Onderhoud
Mandoline
mandoline
Groente en aardappel schaaf. b.v. Pommes gaufrettes en ui ringen Afwassen in een heet sopje boven de 80C daarna naspoelen drogen en des´nfecteren.
Frituurspaan
frituurspaan
Frituurwaren of resten uit de frituur halen Met sop en heet water schoonmaken
Soeplepel
soeplepel
Grote, diepe lepel waarmee soep opgeschept wordt Met sop en heet water schoonmaken daarna de´nfecteren
Pureeknijper
pureeknijper
Puree knijpen van gare producten als aardappels Alle onderdelen uit elkaar halen dan met sop en heet water schoonmaken, daarna de´nfecteren
Ronde bakkerijzeef
Ronde bakkerijzeef
Voor het zeven van fijne droge stoffen als bloem en poedersuiker Met sop en heet water schoonmaken, goed drogen (b.v. in een warme oven) daarna de´nfecteren
Citroentrekker of zesteur
Citroentrekker
Hiermee kun je krullen uit de schil trekken je krijgt dan groeven in je product Met sop en heet water schoonmaken, daarna de´nfecteren
 :